Фурор: Цял свят ще чуе за Крисия!

Фурор: Цял свят ще чуе за Крисия!
4 (80%) 1 vote

Крисия Тодорова стана известна още на 9-годишна възраст, но продължава да жъне успех след успех. Певицата вече е тийнейджърка и не спира да се развива.

Откритието на Слави Трифонов – малката Крисия, ще направи поредния си фурор, само че този път събитието съвсем не е свързано с музика, въпреки че талантливото момиче няма как да не пее.

Крисия

Крисия прави истински фурор в събота

На 7 септември от 11:30 ч. гласовитата тийнейджърка ще открие популярна международна изложба „Папагали от три континента“ в европейската столица на културата Пловдив.

Припомняме, че малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската „Евровизия“ в Малта и накара всички българи да се гордеят.

С изпълнението си „Планетата на децата“ Крисия влезе в ролята на истинска фея и супергерой, който „иска да превърне всички хора по света в деца и „повярвай ми съвсем сами този свят ще променим“.

„Живи, свободни и игриви“ пък е мотото на екзотичната изложба, която първа ще има възможност да разгледа в Мол Markovo Tepe талантливата Крисия.

Заедно с „Ку-ку бенд“ гласовитата чаровница ще изпълни свой бутиков самостоятелен лайф концерт на построена сцена, на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали – Какаду, Ара, Току тока, Джулс от популярния детски филм „Рио“, обявен за изчезнал и защитен вид в природата, приятелят Жоро, а снежнобелият Лукас ще се обясни в любов на малката Крис и ще прошепне нежно „I love U“!

В града на телетата участието на Крисия ще зарадва безброй малчугани, а от управата на мола са подготвили и страхотни подаръци, и изненади за малката изпълнителка.

За сценичния тоалет на Крисия ще се погрижи карамелената дизайнерка Цветомила Маринова.

Изложбата „Папагали от три континента“ ще бъде превърната в истинска джунгла от озеленителя експерт Йордан Сребров, който ще декорира истински палми към интериора и ще ни накара да се потопим в реалния свят на екзотичните птици.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар