Брад Пит се призна официално за алкохолик

Брад Пит се призна официално за алкохолик
Гласувайте за статията

Брад Пит не скри, че е имал много сериозни проблеми с алкохола. Явно Анджелина Джоли го е напуснала именно по тази причина.

Холивудската супер звезда Брад Пит призна, че е прекарал година и половина в Анонимни алкохолици, след като последната му съпруга Анджелина Джоли подала молба за развод, пише Blitz.bg.

Брад Пит

Алкохолът е големият проблем на Брад Пит

Пред „Ню Йорк Таймс“ актьорът каза: „Докарах нещата дотам, че трябваше да премахна моите пиянски привилегии. С всичките тези хора, седнали в кръг, толкова открити и честни по начин, който никога не бях чувал. Всъщност се оказа наистина освобождаващо да покажеш грозната си страна.“

Брад не скри, че в миналото е обичал да се напушва с марихуана: „През 90-те години цялото това внимание към мен направо ме смачка и аз се превърнах в някакъв отшелник, и се напушвах до забрава“.

Брад и Анджелина Джоли шокираха света през септември 2016 г., когато обявиха, че се развеждат. Поводът бе предполагаем сблъсък на актьора с доведения му син Мадокс.

От 2000 до 2005 г. Брад Пит бе съпруг на друга красавица от Холивуд – Дженифър Анистън, с която нямат деца.

По всичко изглежда, че именно алкохолът е бил препъни камък за Пит в много негови връзки и взаимоотношения като цяло. Преди време Джоли дори разкри, че е изтървал роли заради постоянното си пиянство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар