Крах: Бившият на Ани Салич стигна до шокираща професия!

Крах: Бившият на Ани Салич стигна до шокираща професия!
Гласувайте за статията

Разводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е преобърнал на 180 градуса живота на бившия й съпруг Бранко Салич.

Сърбинът, който дълги години бе продуцент в Би Ти Ви, днес намира препитания като общ работник в риалитито на Иван и Андрей – „Фермата“.

Бранко Салич и Ани

Разводът с Ани сякаш съсипа Бранко Салич

Това разкри в светското предаване на ПИК TV драг-кралицата и светска хроникьорка Елза Парини.

„Допреди началото на снимките, Бранко Салич е бил общ работник по време на строежа на снимачните сетове. Строял е съоръженията за шоуто. Интересно как от висините на телевизията е стигнал до там. Най-вероятно е във финансови затруднения. Но всички от екипа казаха, че е добър мъж, че би направил и на мравката път, обича животните и природата, много трудолюбив и с много умения“, заяви Парини.

Сърбинът и Ани имаха тежък развод преди три години, но отношенията им не вървяха доста п това. Продуцентът изхвръкна от редиците на Би Ти Ви през 2013 г. и се покри. По едно време се заговори, че се е поболял от мъка покрай раздялата с тв звездата и дори на няколко пъти бил приеман в болница.

Бранко остави децата на Ани, както и апартамента, а той самият е живял на квартира. Според запознати сега Бранко и бившата му жена изобщо не поддържали връзка помежду си, не се събирали заедно дори на семейни празници като рождените дни на децата им, писа „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар