Дъщерята на Мая Манолова води бляскав живот

Дъщерята на Мая Манолова води бляскав живот
Гласувайте за статията

Дъщерята на Мая Манолова поддържа лайфстайл, сравним с този на холивудските звезди. Това се забелязва от начина й на живот.

Ралица е привърженичка на лукса и редовно се глези с екзотични почивки, вечери в скъпи ресторанти и среднощни купони в най-оборотните нощни заведения.

Мая Манолова дъщеря

Дъщерята на Мая Манолова се забавлява като за последно всеки ден

Бляскавият живот не е новост за щерката на Мая Манолова, която още на крехката 21-годишна възраст купува имот в центъра на София за 200 хиляди лева, писа „Ретро“.

Ралица в момента заема престижната позиция главен експерт в главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“ в Министерството на труда и социалните грижи. Основната й заплата е около 1650 лева. Макар и завидно висока, тя не е достатъчна, за да покрива почивките й на едни от най-скъпите дестинации на планетата.

Самата Рали се хвали, че е била на остров Бали, гръцкия остров Миконос, който е летен пристан за милионери от цял свят, Милано, Москва, някои от перлите на Гърция. Когато е в България, щерката на Мая Манолова не отмаря на места за простосмъртни.

Въпреки че е омъжена и има дете, Ралица все още обича нощния живот. С тази разлика, че сега е сменила чалга клубовете с барове, в които пускат рап музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар