Ванко 1 за кошмара в затвора: Спах с 23-ма мъже!

Ванко 1 за кошмара в затвора: Спах с 23-ма мъже!
Гласувайте за статията

Ванко 1 прекара в затвора една част от своя живот и не пази никакви добри спомени от там. Рапърът иска да заличи от главата си всичко станало зад решетките.

„В затвора спах в килия с още 23-ма мъже“, признава в интервю за в. „България днес“ Ванко 1. Рапърът твърди, че 5-те години, които е прекарал в пандиза, са най-кошмарните в живота му. А най-голямото клише било, че от там излизаш различен. Той си бил все същият.

Ванко 1

Ванко 1 се върна към спомените си в затвора

Ванко 1 бе осъден за сводничество през далечната 2003 г. и лежа на топло почти 5 години. Той влезе зад решетките в пика на кариерата си. След това така и не успя да възвърне ключовите си позиции в шоубизнеса, въпреки че направи два успешни дуета с Азис.

„Условията, когато лежах в затвора, бяха наистина ужасни. Сега е далеч по-добре, въпреки че също се оплакват момчетата, които са с присъди. Но тогава бяхме натъпкани в килията, човек върху човек. По едно време бяхме 24-ма души! Нямаше и тоалетна и трябваше да се изхождаме в легени и кофи“, спомня си за кошмара рапъра.

В момента Ванко 1 живее в Пловдив и тренира активно във фитнеса. Твърди, че се занимава с продуцентска дейност. За последно името му нашумя преди година, когато влезе във „ВИП Брадър“, но седмица по-късно бе принуден да напусне шоуто. Той твърди, че си е тръгнал доброволно, защото имал здравословен проблем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар