Гринго бесен: Софка не ме издържа!

Гринго бесен: Софка не ме издържа!
Гласувайте за статията

Тодор Давидов – Гринго, който лежа в затвора за изнудване, не може да се примири с вечните слухове, че се издържа благодарение на Софи Маринова. Той е категоричен, че има солидна банкова сметка и е с певицата само по любов.

Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“

Софи Маринова и Гринго

Гринго се има за по-богат от Софи Маринова

Така избухна пред „България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата отново се залюбиха, след като един месец бяха разделени. Постоянно за здравеняка се говори, че е на издръжка при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се издържа.

Гринго опровергава писанията в жълтите медии, като ги определя като измислици, особено това, че е продал брачната си халка.

„Халката не я давам за нищо! Тя ми е толкова скъпа. Дори и в гроба ще отида с нея. Тя е символът на нашата любов със Софка“, категоричен е бившият затворник. Гринго се води безработен в момента, но дълги години е работил в Германия. Успява да задели сериозна сума и сега банковата му сметка е пълна със зелени гущери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар