Бомба: Тя е сомнамбул и влиза във „Фермата“!

Бомба: Тя е сомнамбул и влиза във „Фермата“!
3 (60%) 1 vote

Отчаяна съпруга, която вдига 100 кг. от лежанка и не допуска жени в обкръжението си, ще премери бицепс с мъжете за победа във „Фермата“.

Младата жена не работи, посветена е изцяло на отглеждането на малкия си син и излиза от вкъщи само за тренировка по кросфит. Тя не си пада по нощния живот, но е доста активна в малките часове на деня, тъй като е сомнамбул – говори на сън и се разхожда активно, което със сигурност ще разбуни духовете в спалнята на отбора й.

Фермата

Тя ще участва във „Фермата“, въпреки че е сомнамбул

Дали силовият атлет по майчинство ще смачка конкуренцията в доенето на крави, строежа на стопанство от кота нула и битката за храна, различа от леща, ще стане ясно тази вечер със старта на риалитито.

Навръх Съединението на България 21 българи с различен социален статус ще прекрачат прага на две абсолютно автономни ферми, за да заживеят като сиромаси и чорбаджии. Символ на разединението между тях ще бъде не само финансовата им стабилност в реалния живот, но и триметровата стена между тях.

Този сезон в битката за 100 000 лв. влизат както наследствено заможни, така и предприемачи, постигнали всичко със собствен труд. Ще видим участници, за които щастието не се измерва в пари, а във възможността да помагат на другите, такива, които са изгубили всичко, но са намерили кураж да започнат отначало, както и герои, избрали трънлив и опасен начин на живот.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар