Ето така Елена третира Бербатов!

Ето така Елена третира Бербатов!
Гласувайте за статията

Бербатов може да живя много години в чужбина, но е зажаднял за българска кухня. Това става ясно от кадрите, които постоянно лъсват с него по столичните заведения.

Фотографите на „Ретро“ изловиха футболната звезда ежедневно да похапва в заведение, намиращо се точно до входа на новото му жилище на столичната улица „Оборище“.

Бербатов

Звездата Димитър Бербатов яде лакомо супа

Спортистът не се притеснява да сърба шкембе чорба в идеалния център на София, буквално пред очите на стотици минувачи. Бербо най-лакомо излапа порцията, като дори топеше от хляба си вътре в чинията, както повелява традицията на село.

За да не похаби нито капка от вкусната супа, която да се разлее по брадата му, футболистът консумираше ястието почти легнал върху масата и в разрез с всякакъв етикет за хранене на публично място.

Хапването толкова му се услади, че Митко не остави приборите дори когато телефонът му звънна по работа и продължи едновременно да води бизнес разговор и да яде с лъжицата.

Съседи на Бербатов коментират, че откакто се преместил в престижния квартал със семейството си, той прекарва по-голямата част от деня не в апартамента си, а на масите във въпросното заведение. Най-вероятно това е така, тъй като съпругата му Елена не обича да готви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар