„Фермата“ започна: Битката между бедни и богати вече е факт!

„Фермата“ започна: Битката между бедни и богати вече е факт!
Гласувайте за статията

Най-гледаното телевизионно шоу през тази есен изглежда, че ще бъде „Фермата“. Риалитито предполага множество изпитания и интересни моменти за зрителите. За пета поредна година ще завладее хората пред малкия екран.

21 участници, разделени в два отбора на бедни и богати, започнаха своята битка за голямата награда от 100 000 лева във „Фермата“ снощи.

Фермата

Иван и Андрей обявиха новия сезон на „Фермата“

Над 300 човека екип, 2500 часа работа по всяко време на денонощието и 60 камери заснемат телевизионно събитие, което тази есен ще проведе сериозен социален експеримент за социалното разделение, писа HotArena.net.

Водещите Иван и Андрей обявиха началото на сезон 5 „Нов свят“ и започнаха с представянето на участниците. Сред тях има наследствено заможни и предприемачи, постигнали всичко с упорит труд, хора, рестартирали живота си от нулата, и такива, за които щастието се измерва само в пари.

По всичко личи, че тази година конкуренция „Фермата“ няма да има особено голяма, тъй като „Биг Брадър“ слезе от екран. Освен шоуто на Иван и Андрей, за рейтинг ще се борят „България търси талант“ и „Маскираният певец“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар