Големи изкуствени гърди и още много неща в новия сезон на „Фермата“! (Подробности)

Големи изкуствени гърди и още много неща в новия сезон на „Фермата“! (Подробности)
Гласувайте за статията

Новият сезон на „Фермата“ е събрал доста красавици на едно място. Някои от тях са с корекции по себе си, други – не, но всички искат на всяка цена 100-те бона награда!

Бивша „Мисис България“ с пет пластични операции и две деца влиза във „Фермата: Нов свят“. Мариана Маринова иска да покаже на широката публика, че интелектът й не бива да бъде подценяван за сметка на кубиците силикон в пазвата.

Мариана Маринова от Фермата

Мариана Маринова е сред най-провокативните герои на „Фермата“

Организаторката на конкурси за красота вече е с две гърди напред в отбора на чорбаджиите. Иска обаче да покаже, че пищният бюст не е признак на мързел и липса на морални ценности.

„Хората мислят, че нищо не правя и всичко ми е дадено наготово, а аз сама съм си купила колата и апартамента. Мога да кажа, че работя по-здраво от повечето мъже, включително и от двамата си бивши“, казва Маринова.

В пети сезон на шоуто Мариана ще мери чар и импланти с Паулина Ванегас. 29-годишната хубавица е половин никарагуанка и признава, че се издържа от „задоволителния си сексуален живот“.

При чорбаджийките меч за тренировки по тай чи ще размахва актрисата Саня Борисова. Общият знаменател на успеха събира сред богатите лайф коучът с египетски корен Сами Хосни, журналистът патриот Ивайло Шопски и сосбтвеникът на агенция за недвижими имоти Димитър Калайджиев.

При сиромасите фермата от нула ще строят 22-годишната майка на три деца Веселка Маринова, затъналия в дългове и лична трагедия охранител Венцислав Димитров и детската учителка Маргарита Христова, писа HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар