Смърт в семейството на Александър Кадиев!

Смърт в семейството на Александър Кадиев!
Гласувайте за статията

Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева е била шута на водещия Александър Кадиев. Двамата се били разделили скоро и тя заминала при родителите си в Пловдив, като взела и дъщеря си със себе си.

Последните дни Таня наистина прекарва повече в родния си град, но причината не е рздяла с Александър Кадиев, а доста по-неприятна житейска ситуация. Съвсем наскоро Таня е погребала майка си.

Таня Тончева - жената на Александър Кадиев

Таня Тончева с майка си

Тъщата на Сашо – Мария, издъхнала внезапно в края на август. Таня била изключително близка с майка си и нейното заминаване от земния свят я накарало да рухне.

„Моята майка ме научи на всичко. Научи ме да обичам . Научи ме да се боря с трудностите. Научи ме на прошка. Научи ме да не се предавам. Научи ме да помагам. Но не ме научи на едно: да живея без нея. Поклон за всички майки“, написа на личния си профил Таня.

Ден по-късно качи нейна снимка, на която е със свекърва й Катето Евро. Известната актриса е водеща на „Удоволствието от храната“ и в един от епизодите бе поканила сватя Мария да рекламира крем за протези. Майката на Таня ги носела от 5 години и сподели, че те не пречат на похапването на най-различни храни.

Заради траура в семейството Сашо не отбеляза рождения си ден на 30 август, нито пък майка му на 3 септември. Мария прекара последните дни в Пловдив, което породи слуховете за раздяла между нея и Кадиев.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар