Гей ще чупи рейтинга на „Фермата“

Гей ще чупи рейтинга на „Фермата“
Гласувайте за статията

Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на 6 септември с вече познатото и любимо на много българи „Фермата” по bTV и съвсем непознатото „Игри на волята” по Нова телевизия. Петият сезон на фермерското риалити даде сериозна заявка да е лидер този сезон, като показа много интересен кастинг, красиви гледки и професионално водене на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Сред най-запомнящите се участници е културистът Тихомир, който от 8 години живее със своя приятел на семейни начала. „Такава любов като нашата се среща веднъж на милион“, казва той. Тихомир още в следващото предаване ще се изправи срещу друг участник –Иван от Разлог, който често пълни криминалните хроники по вестниците, в дуел за оставане във „Фермата”.

Тихомир Рангелов

Тихомир Рангелов обещава да бъде новата звезда на „Фермата“

Участието на Тихомир и показването на неговия интимен партньор породи ожесточена дискусия. Голяма част от зрителите недоволстват от участието му във формата и смятат, че по този начин се подтикват младите момчета да станат гейове. Други пък се възхищават на доброто сърце на Тихомир и правят паралел между останалите „мъже“ във „Фермата“.

Тихомир Рангелов e на 32 г., от София. Балкански шампион по културизъм, вегетарианец и открит гей. От 8 години живее на семейни начала с влогъра Стамбини. Признава, че има привличане и към жени, но никога не се е изкушавал да потърси партньор от другия пол.

Предпочитанията си към мъжете обяснява с травма в детството. След смъртта на майка си Тихомир е отгледан от бавачки, една от които редовно го е малтретирала физически и психически. Момчето намира отдушник в спорта, който освен негова страст, се превръща и в професия.

Със сигурност Тихомир ще е сред най-интересните участници, но може още този понеделник да си събере багажа и да си тръгне, ако падне в битката срещу Иван. Опонента му даде сериозна заявка, че не може да понася хомосексуалисти и ако падне в битка от такъв човек, би се хвърлил в язовира да се дави.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гей ще чупи рейтинга на „Фермата“”

  1. Саирджиите Йован и Андрешку

    сеп. 09. 2019

    Опосумите за рейтинг и майка си ще продадат. Съдействат на опедерастването на нацията.

  2. dsfsd

    сеп. 09. 2019

    Знае ли някой как точно „се подтикват младите момчета да станат гейове“? Ако някой има опит, моля да сподели. Обратното също ме интересува – как да принудя някого да престане да харесва мъже, а да започнат да го привличат жени. Ако насила му обличам народна носия, ще се получи ли?

Добавете коментар