Атанас Колев смая всички с поведението си! (още подробности)

Атанас Колев смая всички с поведението си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Атанас Колев е сред малкото известни личности у нас, които не се гъзареят излишно!

Чаровникът от Варна и бъдещ гинеколог Атанас Колев може и да е идол за почитателите си, но съвсем не поддържа звезден имидж. Нещо, което в наши дни си е направо похвално.

Атанас Колев

Чаровникът Атанас Колев е един от малкото, които не позволиха на славата да им завърти главата

Оказа се, че младият рапър движи пеша по ежедневни задачи. Изпълнителят на „Нека” бе забелязан преди дни в родния си град Варна да крачи уверено към поредния ангажимент.

Наско Колев, който учи медицина, се бе пременил в спортно-елегантен стил, допълнен от слънчеви очила. Аксесоарът съвсем не прикриваше самоличността на изпълнителя и много от случайните минувачи го разпознаха.

И все пак никой не спря Атанас Колев за автограф. Вероятно са свикнали да го виждат често, тъй като рапърът често е в родната си морска столица. И през повечето време предпочита да се придвижва пеш, вместо да ползва транспорт, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че хубавецът стана победител в последния сезон на Вип Брадър, а вече си има и сериозна приятелка. Девойката, която грабна вниманието му, е напълно естествена. Наско неведнъж е признавал, че не може да понася силиконки и изкуствени красавици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар