Кротката Роси Кирилова избухна бясна! (виж как се разгневи певицата)

Кротката Роси Кирилова избухна бясна! (виж как се разгневи певицата)
Гласувайте за статията

Роси Кирилова е бясна на писанията за нея!

Певицата Роси Кирилова е възмутена от твърденията, че използва ботокс и филъри за подмладяване. Това научи вестник  „Уикенд” от нейна близка позната. Естрадната легенда била категорчина, че красотата си дължи не на химия и процедури, а на гена си.

Роси Кирилова

Роси Кирилова е категорична, че няма пластични корекции по себе си

„Навремето медиите пишеха, че съм близка с Владко Живков, а аз дори не го познавам! След това излъгаха, че съпругът ми Жоро ме биел! Сега пък ме изкарват, че слагам какво ли не в лицето и тялото си.

Нямам никакви подобрения, естествено хубава съм си. Това се дължи на ген, на положителни емоции и начин на живот”, възмущавала се изпълнителката на „Боса по асфалта”, „Има шанс, няма шанс” и „Учителко, целувам ти ръка”.

В момента Роси Кирилова готви нов албум, който ще излезе в продажба през 2020-а. Певицата е потресена, че й звънели да я канят в предавания, за да говори за несъществуващите й пластични операции, вместо за новите й песни.

Припомняме, че Росица Кирилова е една от най-красивите ни изпълнителки по времето на соца. Тя влизаше в конкуренция с Кичка Бодурова, която също се водеше като една от горещите и желани мацки.

Излъчването на двете обаче е различно. Докато Кичето винаги е била по-огнена и дива, то Роси е някак по-стилна и аристократична.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар