Алекс Петканова и Лудия репортер берат ядове с почивката си! (виж тук)

Алекс Петканова и Лудия репортер берат ядове с почивката си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Петканова и Дани Петканов попаднаха в жестоко задръстване на границата!

Алекс Петканова и мъжът й Дани, по-известен като Лудия репортер, се отправиха към Гърция, но неприятните задръствания преди границата секнаха ентусиазма им.

Алекс Петканова

Алекс Петканова и Даниел Петканов висяха с часове на границата в адско задръстване

Звездното семейство изкара близо два часа сред изнервени шофьори и клаксони на автомобили. Но финалната дестинация все пак върна усмивките на лицата им. А и знаем, че двамата зевзеци не си го слагат много-много на сърце.

Цяло лято риалити звездите трудно намираха време за релакс, защото се занимаваха с ремонта на къщата и градината им. А и невръстният им син Габриел ангажираше почти цялото им внимание, пише вестник „Уикенд“.

Открадваха си някой и друг уикенд, но за първи път им се отдаде възможност да почиват цяла седмица. „Времето през септември е хубаво, не е прекалено горещо. Много сме доволни!”, коментира манекенката от Благоевград.

Алекс Петканова и Даниел Петканов се събраха след доста драматична любовта история и една раздяла, която вкара красавицата дори в болница. Припомняме, че навремето Александра изневери на Дани с млад италианец, а той побесня.

Вип Брадър обаче беше предаването, което ги събра отново и дори ги ожени в ефир. Бременността на хубавицата не закъсня и тя дари Лудия репортер с прекрасното им момченце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар