Извънредно: Ето къде ще излъчва предаването си Слави Трифонов!

0

Ето къде Слави Трифонов започва излъчване!

Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка. Водещият започва работа в ТВ-1, която излъчва в интернет и е първата, която приюти Дългия за неопределен период от време.

Слави Трифонов
Слави Трифонов започва излъчване на новото си предаване

Според слуховете, Слави вече прави сухи тренировки, за да започне излъчването на „Шоуто на Слави” и друго политическо шоу още от 16 септември.

Според други източници обаче, началото на новия сезон на Трифонов и компания ще е на 30 септември.

Екипът на най-популярния тв водещ си остава същия, като дори Ку-Ку бенд ще продължат с участието си в шоуто. Междувременно Дългия е привикал хората си, като е обявил, че засега не застава зад никоя политическа формация.

„Сам съм, засега не заставам зад никой. Но това може да се промени, ако реша”, заявява Слави Трифонов.

Човекът, който подава ръка на Слави за втори път е инженер Румен Ковачев. Преди 20 години той основава „Телевизионна къща ТВ1” и започва да изгражда и надгражда фирмата си.

Така днес има една от най-успешните и развити телевизионни компании на Балканите, пише вестник „България днес“.

Познанството между Слави и Ковачев е отпреди 20 години. Двамата се познават още от работата на Трифонов в „Каналето”.

След като генералния директор на БНТ Лиляна Попова гони шоумена от „Сан Стефано 29”, преди Би Ти Ви да го приемат, всички предавания на „Хъшове” се правят от ТВ-1.

„Още тогава знаех, че Слави ще успее”, казва Ковачев. „Не се отчайваше пред трудностите и изглеждаше страховит и в най-трудните моменти. Винаги е знаел, как да владее хората.

Колегата му от „Каналето” Камен Воденичаров е добър актьор, но някой не може да викне и никой няма респект към него. Както се казва, на Слави просто не можеш да откажеш”, категоричен е Ковачев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.