Взрив: Асен Блатечки реши да емигрира! (пълни подробности)

Взрив: Асен Блатечки реши да емигрира! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки емигрира в Нова Зеландия!

Секссимволът на родното кино и театър Асен Блатечки стяга куфарите си за Нова Зеландия. Където се кани да емигрира. Заедно с колегата си Калин Врачански актьорът заминава за далечни страни.

Асен Блатечки

Асен Блатечки заминава за Нова Зеландия, но без Диляна Попова

Дишайте спокойно, момичета! Не бързайте да скубете коси, защото лошото момче на българския театър и звездата от „Господин Х и морето” ще се завърнат у нас.

Пътуването им е мисия и не е завинаги. Актьорите ще посетят българите в това отдалечено кътче от света, за да им представят хитовата постановка „Емигранти”, пише вестник„България днес”.

Първото представление е на 14 септември, след което на другия ден двамата заминават за Австралия, където ще повторят спектакъла.

Асен Блатечки ще пътува сам и без компанията на половинката си Диляна Попова. Тя ще си остане у нас, заради ангажименти и най-вече, за да се грижи за сина им Борил.

Припомняме, че Диляна и Асен се събраха преди месеци след купища перипетии. Актьорът я беше изоставил по време на бременността, за да се върне при жена си Катерина Горанова. Но очевидно тя не можа да му прости изневярата и го натири.

Тогава Асен реши да се прибере при хубавата Диляна и тя си го прибра – очевидно още силно влюбена в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар