Ани Салич прекали с опъването: Лицето й изглежда като маска! (виж тук)

Ани Салич прекали с опъването: Лицето й изглежда като маска! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ани Салич май попрекали с ботокса и опъването на бръчките!

Манията по пластичната хирургия не подмина и водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич. 50-годишната журналистка се появява на екран в доста странен външен вид.

Ани Салич

Ани Салич си опъна бръчките, но май прекали с ботокса

Ани видимо се е подмладила и е опънала бръчки около устните и по челото си. Промяната й веднага бе забелязана от зрителите на Нова телевизия. Които умуваха в интернет форумите каква е причината за необичайната й визия.

Обзета от суета, водещата се притеснявала от обрамченото си с бръчки лице. Разкрасяващата интервенция обаче толкова е променила очите и височината на веждите й, че докато чете новините Ани Салич изглежда перманентно учудена.

Според експерти в подмладяващите процедури, подобен ефект се постигал след инжектиране на ботокс, който блокира мускулите на лицето, пише вестник „Уикенд“.

Неотдавна Ани приключи връзката си с банкер и очевидно е готова за нова тръпка в живота си. Преди това говорителката се раздели с мъжа си – сърбина Бранко Салич, след опустошителен 20-годишен брак.

Той се оказа зависим от хазарта и проигра почти цялото семейно имане из столичните казина. Към днешна дата той и бившата му съпруга дори не си говорят, камо ли да са в добри отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар