Помните ли емблематичната леля Гошка?(Виж къде се покри с милионите)

Помните ли емблематичната леля Гошка?(Виж къде се покри с милионите)
Гласувайте за статията

Помните ли емблематичната леля Гошка

Леля Гошка спечели близо 70 милиона евро от испанската лотария преди няколко години.Най-богатата тотомилионерка не само у нас, но и в Европа днес харчи много умно милионите си.Тя разпуска на приказните плажовете на Средиземно море в Аликанте, пише Пик.

леля Гошка

Ето къде се покри тотомилионерката леля Гошка!

Родената в плевенския град Искър нашенка прибра близо 70 милиона евро, когато преди три години удари мега джакпота от испанската лотария.

Българи, които от години работят и живеят в Аликанте твърдят, че виждали леля Гошка и съпруга й Марин. Двамата ходели хванати под ръка и вечеряли в най-скъпарските ресторанти.

Разпознали я, защото все още се носят легенди на Иберийския полуостров за „българската чистачка, която за един ден станала една от най-богатата в държавата”.

Освен да се разхожда по тесните улички на Аликанте, леля Гошка посещава средновековни замъци и се разхождала с наета яхта до близкия остров Табарка.

Тя вече е посетила и тузарския курорт Бенидорм.Градът е известен още като „Манхатън на Испания”, заради многобройните небостъргачи, кацнали почти на брега на морето.

Леля Гошка с мъжа си и двамата си сина емигрира в Испания през 2000 година. И докато мъжете се качват на камионите, тя чисти къщите на богатите испанци. До деня през 2016 година, когато жената в тотопункта в Кинтанар дел Рей й съобщава, че е спечелила 67,99 милиона евро.

Оттогава Гошка живее в хасиенда за 1 млн. евро, с басейн, фитнес зала и всички екстри.След като спечели свободата и финансовата независимост обаче, леля Гошка губи роднините си.

„Дай на някого пари и виж какво представлява. Болно ми е, че тя си мисли, че ние, най-близките роднини й искаме парите.Не й искаме еврото, да си ги харчи или прави каквото си ги иска. На мен и на брат ни Цоньо ни е мъчно, че тя се отчужди от нас и сякаш ни зачеркна с големия хикс”, разочарована е сестрата на тотомилионерката Ангелина.

По думите й, веднага след като леля Гошка грабва печалбата,сменя телефонния си номер и прекъсва всякакви връзки с всички в Искър, включително и с родата си.

„Толкова добре се е покрила, че никой нищо не знае за нея.Може би е по-добре за нея. Знае ли човек кой какво може да ти направи, при условие че имаш толкова много пари”, пък казва приятелка на Гошка от детството, цитирана от Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар