Джулия Робъртс изплаши феновете си: Какво се случва с „хубавата жена”?

Джулия Робъртс изплаши феновете си: Какво се случва с „хубавата жена”?
5 (100%) 1 vote

Джулия Робъртс изплаши последователите си

Папараците рядко хващат Джулия Робъртс на разходка (или пък тя успява да се крие твърде успешно от тях). Но това може би е за добро.

Наскоро актрисата беше забелязана от камерите в Лос Анджелис с чашка кафе в ръка и видът й предизвика доста въпроси.

Робъртс или се е престарала с отслабването, или просто възрастта й се отразява така – лицето на „хубавата жена“ на Холивуд е видимо изпито.

Бузите й са хлътнали, а гънките покрай устата са се задълбочили, придавайки на Джулия уморен и огорчен вид. Пък съвсем доскоро Робъртс дори и без грим и облечена с нелеп халат ни поразяваше с красотата си и със сияйната си усмивка.

Трябва обаче да признаем, че във всичко останало звездата и този път изглежда великолепно. Стилният черен гащеризон подчертава фигурата й, а небрежните къдрици се връзват идеално с „кежуъл“-образа й.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс уплаши феновете си, сн. Фейсбук

Може би Джулия просто не бива да се опитва да бъде прекалено стройна – фигурата й и без това винаги е предизвиквала възхищение.

Излишната кльощавост пък изобщо не й отива – както впрочем и на много други звезди. Наскоро и друга холивудска икона разстрои почитателите си с изтощено лице – и тя е Шарън Стоун.

Феновете й се надяват всичко да се дължи на несполучлив грим и лош ракурс, а не на някакви здравословни проблеми.

Напомняме, че преди две години Джулия Робъртс отбеляза своеобразен рекорд, като беше призната за пети път за най-красивата жена на света според People.

Експерти пресметнаха, че през 28-те години от първото присъждане на тази титла Робъртс е била „кралица на красотата“ 17.86 % от времето. Надяваме се така да продължи и занапред и актрисата отново да ни порази с хубостта си, пише woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар