Дженифър Анистън има само един страх. Вижте тук

0

Дженифър Анистън навърши 50 години през февруари, в компанията на най-близките си приятели, включително и Брад Пит. Актрисата неведнъж е споделяла, че не се страхува от остаряването, а това, че 50 години са половин век, съвсем не я притеснява.

Тя поддържа съвършена фигура, грижи се за себе си и това наистина си личи, защото Анистън продължава да изглежда невероятно. Но се оказва, че дори и тя си позволява малко притеснение относно процеса на стареенето:

„Няма да ви лъжа – сивите коси ме ужасяват.

„Навършвайки 50 за пръв път ме накара да се замисля, че ставам на определени години. Но истината е, че не се чувствам различно по какъвто и да било начин. Не усещам никакви резки обрати в живота ми, както се очаква от мен. Физически се чувствам невероятно. Затова за мен бе истински шок да чувам изречения като: „Изглеждаш много добре за възрастта си“. Смятам, че трябва да се опитаме да изградим малко етика по този въпрос“, допълва тя.

Дженифър продължава да се чувства секси, силна и щастлива, затова не разбира защо това трябва да е странно, когато е на 50: „Силата и интелигентността правят жената секси. Това колко е способна тя, колко е креативна. Но на жените сякаш се забранява да имат тази сила, досега те никога не са разполагали с власт“, разказва Анистън пред InStyle.

Източник: Списание Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.