Дейвид Бекъм не може да заспи, вижте кой е в мислите му

0

Дейвид Бекъм е стоял буден до 3 през нощта, за да построи замъка Хогуортс от Лего за дъщеря си Харпър, която през юли навърши 8 години.

Процесът по строежа на замъка проследихме в инстаграма на Виктория Бекъм, която обяви шеговито, че проектът съсипва живота ѝ, тъй като футболистът е отделил цял ден, за да го завърши. В събота тя сподели стори в инстаграм: „Толкова добър баща. Харпър е обсебена от Хари Потър“.

По-късно вечерта още едно стори обяви: „Часът е 00:18, а той все още строи Лего! Строи го вече цял ден!“ Развръзката пък научихме на следващата сутрин със снимка на готовата Лего конструкция: „Сега е 9:45, а той стоя до 3:30, за да строи замъка“.


Дейвид Бекъм може и да е на 44, но очевидно не е загубил детското в себе си. Съдейки по отделеното време за конструктора, явно малката Харпър не е единственият фен на Хари Потър в семейството. Освен замъка, Лего поредицата включва още игрището за куидич, хижата на Хагрид и леговището на Арагог, така че баща и дъщеря със сигурност имат още много часове за съвместна работа. А и няма как да отречем, че крайният резултат от упорития труд на Дейвид е впечатляващ, а връзката, която той гради с дъщеря си, е магическа.

Източник: Една. Бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.