Честито: Ето къде Дара чукна своите 21 години! (още подробности)

Честито: Ето къде Дара чукна своите 21 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дара чукна 21 години на сцената в Бургас!

На 7 септември, One Love Tour беше в Бургас и остави незабравими спомени на хилядите жители на града. Специален гост – изпълнител беше легендарният Орлин Горанов. А истинска сензация сред тийнейджърите предизвика, атрактивната Дара.

Дара

Дара чукна 21 години на сцената в Бургас

Именно на сцената на One Love Дарина Йотова – Дара отбеляза своеобразно и своя 21-и рожден ден. Макар и няколко часа предварително, звездата без капка суеверие извика от сцената, че това е началото на един дълъг купон, по случай празника.

Тази събота на 14 септември, One Love Tour гостува в морската ни столица Варна. Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа, на Морската градина и ще изненада посетителите с различна програма за вечерния концерт.

Освен звездите на България и Република Северна Македония – Графа, Слаткаристика и Next Time, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени.

Колкото до Дара, тя се е отдала изцяло на кариерата си в момента. До нея няма гадже, поне нищо сериозно, което да й пречи да се развива професионално.

Знаем, че най-стабилната й, уж, връзка, беше с Папи Ханс, но двамата се разделиха по неясни причини. Злите езици дори шушукаха, че Ханс се е хванал с Йотова само заради славата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар