Люти закани във Фермата: Разрази се хомо дуел! (още подробности)

Люти закани във Фермата: Разрази се хомо дуел! (още подробности)
Гласувайте за статията

Фермата стартира с хомо дуел, сипят се закани!

Смях на старта на първия извънреден дуел в риалитито Фермата: Нов свят – Иван Милин спря торнадото от хомофобски закани и определи съперника си Тихомир Рангелов като „най-якия гей“.

Фермата

Във Фермата стана напечено още от началото

Двамата съперници ще се борят за мястото си в шоуто, след сблъсъка им на кастингите.

И заканата от страна на лошото момче от Разлог, че ако в предаването има хомосексуалист, той веднага ще го предизика на дуел.

За силовия бизнесмен е въпрос на чест да отстрани конкурент, живеещ на семейни начала с партньор от собствения си пол.

„Много ми е интересно, ако Тихомир те бие, какво ще обясниш на хората? Сигурно няма да излезеш по улиците на Разлог с дни“, попита го водещият Иван Христов. А Милин отсече: „Не винаги най-добрият печели. Може да има късмет човекът. Ама и вие избрахте най-якия гей, бе!“.

Първият дуел в сезон пет на „Фермата“ сблъсква гей и хомофоб, които се борят за място, съответно в отбора на сиромасите и на чорбаджиите.

Тихомир получи правото да разпредели точките във всяка от седемте игри, като най-слабо – с 1 точка, оцени знанията си по история в „Алманах“. Максимален брой от 5 точки гаджето на влогъра Стамбини даде на „Чували за издръжливост“.

Докато Милин продължаваше да сипе пиперливи закачки по адрес на сексуалността на опонента си, Рангелов изуми сиромасите с дзен спокойствието си.

„Така съм и на състезанията по културизъм – въобще не се вълнувам, защото това може да ми изиграе лоша шега“.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар