Шок: Пиян чужденец удари дъщерята на Гала! (още подробности)

Шок: Пиян чужденец удари дъщерята на Гала! (още подробности)
Гласувайте за статията

Чужденец удари щерката на Гала на морето!

22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент това лято. Мари Будева е била блъсната от кола. Тя лично сподели „забавната“ история от лятото си.

Гала

За късмет щерката на Гала – Мари Будева се размина основно с уплах

Мари реши да изпита феновете си, задавайки им следния въпрос: „Познайте кое от трите е истина“.

Опциите за отговор бяха: „Това лято бях на море три седмици“, „Това лято ме блъсна кола“ и „Това лято най-накрая се научих да пия кафе“.

Верният отговор в анкетата на Мари Будева е именно за катастрофата, като малко след това тя разказа и какво точно се е случило, пише вестник „Труд“.

„Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там се сблъсках с колата на един приятно подпийнал руснак… или беше румънец?!“, започна Мари. И продължи:

„Историята беше много забавна. Той даваше назад пред мидената ферма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу туп.

Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за разказване“. Дъщерята на Гала дори се пошегува, че нейни приятели са я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар