Ужас: Крадец нападна Ася Капчикова, тя скочи да го бие! (виж тук)

Ужас: Крадец нападна Ася Капчикова, тя скочи да го бие! (виж тук)
Гласувайте за статията

Крадец нападна Ася Капчикова, тя го подпука с юмруци!

Плеймейтката Ася Капчикова напада апаш! Въоръжен и маскиран крадец нахлува в салон за красота и започва да заплашва мацката с пистолет. Вместо да се уплаши, Ася скача и започва да се отбранява и бие нападателя с юмруци.

Ася Капчикова

Ася Капчикова не се дава лесно

Всичко се оказва инсцениран обир със скрита камера, замислен от фризьора Ивайло Колев и моделката Нора Недкова. А горката Ася няма представа за подлия план.

„Беше на шега, не беше с лоша умисъл. Дори след това се смяхме“, сподели пред вестник „България Днес“ Недкова. И добави: „Нямам вражда с Ася, познаваме се от дълги години. Не сме много близки приятелки, но не сме и врагове. Работим в една сфера, няма какво да делим“.

Всичко се случва преди месеци в разкрасителен салон на приятеля на Недкова Ивайло Колев. Докато Ася Капчикова чака за процедури, а Ивайло подстригва Нора Недкова, в салона връхлита маскиран крадец. Който започва да ги плаши с пистолет и им иска парите.

Ася не му остава длъжна и налита на бой. В следващия момент Ивайло и Нора Недкова я спират и обясняват, че това е инсцениран грабеж със скрита камера, а целта е шега с Ася.

Кадрите са споделени в социалните мрежи, като е представен целият замисъл от инициатора на идеята Нора Недкова. От видеото се вижда как Нора и Колев се виждат насаме и обсъждат подлия план срещу Капчикова, като изпипват всеки детайл.

„Трябва да е нещо екстремно. Имам много идеи в главата, но като цяло да е нещо като обир“, убеждава фризьора Нора. Въпреки злобния според мнозина план Недкова е убедена, че двете хубавици не таят лоши чувства една към друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар