Сашка Васева с публично обяснение: Обичам те, Слави Трифонов! (виж тук)

0

Сашка Васева се обясни в любов на Слави Трифонов!

Сашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародираните герои в предаването на Дългия. А за кратко и част от екипа на шоуто, призна, че страда по водещия.

Слави Трифонов
Сашка Васева не крие огромната си обич към Слави Трифонов

„Слави винаги ми е бил на сърце, обичам го! Той ми помогна в много труден момент за мен. Аз съм благодарен човек. И помня добрините, които хората ми правят”, споделя в откровена изповед певицата.

Изпълнителката не спестява нито доброто, нито лошото, когато става въпрос за хората около нея. А тези дни Дупнишката Мадона е тъжна, защото емблематичното шоу на Слави Трифонов вече няма да се излъчва.

Както е известно, Дългия реши, че няма да прави нов сезон на предаването си. А ще смени телевизията и развали договора с Би Ти Ви.

„Слави ще ми липсва. Всички знаем какво присъствие имаше той на малкия екран. Хората си го харесваха, но той си решава как да продължи”, споделя пред близки приятели Васева.

Фолк певицата не е забравила, че Трифонов я спасява в много труден за нея момент. Това се случва, когато Васева няма много участия и има нужда от изява пред публика.

Дългия кани Сашка в шоуто и изведнъж животът й се преобръща в положителна насока. Певицата беше част от развлекателното вечерно предаване. И дори си имаше своя рубрика — „Часът на бясната”.

„При Слави ми беше като сбъдната мечта и колкото малко да беше, му благодаря. Той показа на хората неподозирана и от мен страна на характера ми. Да бъда актриса и да забавлявам другите с думи, а не само с песни”, споделя Васева, цитирана от вестник „България днес”.

Певицата споделя още, че именно Слави Трифонов й е подал ръка, за да продължи напред.

„Благодарение на Слави имах много участия”, споделя още тя. И въпреки че рубриката й не остана дълго в ефир, помощта на Дългия се оказала изключително ценна за певицата.

Сашка показва уважението си към Слави и в социалните мрежи, където написа, че телевизията ще опустее без него. И въпреки че мнозина я опровергаха, тя не крие симпатиите си към гологлавия тв водещ.

Иначе двамата наистина имат любопитна история. Познават се повече от 20 години, като в миналото „Ку-ку бенд” дори направили песен, композирана от Сашка Васева.

Но Слави я взел за себе си. Самият той признава, че хитовото му парче „Ад и Рай” е „заето” от певицата. И когато чул песента решил, че няма да я даде на изпълнителката, а ще я направи за себе си.

„Годжи ми носи мелодията. И аз викам: „Тази песен е за Сашка Васева, ама някой друг път”. И направих цап-царап. Откраднах си я! После с „Ку-ку бенд” направихме аранжимент и беше готова”, споделя Дългия.

Той се шегува и с Годжи, че е трябвало да й откраднат и „Може ли да се забрави Георги”.

„Честно казано, не знаех, че така се случили нещата — разбрах от шоуто. По онова време — преди 20 години, работех към музикалната компания на Слави — БМК и той ме продуцираше.

Реално е можел да прави каквото си поиска. Той е цар — щом решава, взема. Има властта да взема такива решения”, коментира случката Сашка Васева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.