Кристин Илиева изкифля: Наду си джуките до пръсване! (още подробности)

Кристин Илиева изкифля: Наду си джуките до пръсване! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кристин Илиева кифлее, докато хората събират пари за нея!

И докато хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други изпълнители, в подкрепа на пълното възстановяване на моделката Кристин Илиева, чакат да узнаят колко точно средства са набрани и за какво точно са отишли… То блондинката се занимава с това да кифлее.

Кристин Илиева

Кристин Илиева видимо се е „наджукала“

Кристин е сред онези нуждаещи се от финансова подкрепа, които са получили най-много дарения. Имаше няколко кампании. Последната от които бе грандиозен музикален спектакъл, в който взеха участие едни от най-големите ни и нашумели певци.

Вместо да сподели колко средства са събрани от мероприятието и за какво са отишли, моделката започна да пуска снимки в Инстаграм.

На които позира с дамски чанти за по 2 000 лева, маркови одежди отново за хиляди левове и какви ли още не лукс аксесоари.

За тях по-късно Илиева сподели, че са й подарени. Порицана за поведението си от своите последователи, че ако беше ги продала, нямаше да има нужда от благотворителност, русокоската изтри кадрите. И започна да внимава какво споделя в мрежата.

Задръжките й наскоро пак паднаха и Кристин Илиева показа новата си придобивка – нови хиалуронови джуки.

Блондинката е все по-близо до завръщането си на модния подиум. И затова е решила да прибегне и до някои лицеви подобрения. Илиева и преди имаше сочни устни, но сега си личи, че са допълнително уголемени.

Феновете й в мрежата продължават да й се дразнят, че тя не споделя нищо за концерта „Всичко или нищо“, който се състоя преди 3 месеца. Както и че не обелва дума за състоянието си, което от снимките й личи, че върви към подобряване.

Поради непрестанната демонстрация на Кристин, че води висок стандарт на живот, продължава да предизвика съмнения относно това дали средствата от благотворителност отиват изцяло за заявената цел. Или и за нещо друго.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар