Случи се: Андреа и Моника Валериева търсят помощ от Ванга!

Случи се: Андреа и Моника Валериева търсят помощ от Ванга!
Гласувайте за статията

Моника Валериева и Андреа търсят помощ от Ванга

Двете приятелки-Моника Валериева и поп фолк дивата Андреа, са потърсили помощ за тегобите си от духа на Ванга. Вместо да обикалят молове и да кифлеят, звездните мадами са решили да потърсят утеха и опрощение на греховете си от петричката пророчица, пише в. „България Днес”.

Андреа

Андреа и Моника Валериева потърсиха помощ от Ванга

Двете преживяха доста житейски сътресения за отрицателно време и затова решили да заминат на Рупите, за да се помолят на пертичката врачка.

Въпреки звездният си статут и популярността си, двете дами са много вярващи. Плеймейтката Моника Валериева вярва и се уповава на Бог и затова решила да предприеме това душевно пречистване, коментират близки до моделката.

Двете приятелки прекараха целия ден в Рупите, като посетиха храма в комплекса и къщата на знаменитият феномен.

Те не пропуснаха да хвърлят и по монета в кладенеца на местността, за късмет.

Моника Валериева се уповава на вярата си и въпреки мащабният обир в дома си продължава да гледа оптимистично на бъдещето си.

„Пари се изкарват“ – заключи Моника дни след обира, в който ѝ отмъкнаха близо сто бона, валута, скъпи часовници и накити.

Фолкаджийката също има причини да потърси помощ и сила в духа на Ванга. През последните месеци блондинката преживя много драма в личен план. Тя се раздели с дългогодишния си приятел, националния боксьор Кубрат Пулев.

Въпреки това Андреа стоически пази мълчание и достойно приема раздялата с дългогодишната си любов.

Заради всичките катаклизми в живота си двете наистина имат основателна причина да потърсят спасение и упование в духа на знаменитата пророчица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар