Рапърът Верго се похвали със секс афера с Мария Илиева!(Цялата истина)

Рапърът Верго се похвали със секс афера с Мария Илиева!(Цялата истина)
Гласувайте за статията

Името на Мария Илиева отново избухна в пореден скандал

Поп дивата Мария Илиева се оплете в поредната секс афера с младок. Това заяви младият рапър Верго, който притежавал видеа и скандални снимки с Мария Илиева.

Мария Илиева

Рап сензацията се похвали с креватна афера с Мария Илиева

Въпреки че Мария Илиева отрече слуховете, че е имала афера с младата рап сензация Вирго, варненецът е на друго мнение и упорито се хвали, че разполага дори с доказателства, узна HotArena.

Отлично осведомени източници довериха пред Горещата арена, че Виктор Йорданов се фука пред аверите си, че разполага със скандален снимков и видео материал с Мария.

Младият изпълнител обаче не показвал компроматите и не уточнявал дали и той участва в тях, или популярната певица е сама на кадрите.

Напомняме ви, че в началото на септември в-к „Галерия“ гръмна с новината, че е получил сведения, че Мария и Вирго въртят сексафера.

И че историята с Наско Колев е напът да се повтори, с тази разлика, че поне професионално варненецът не е продуциран от каката, а има само две парчета с нея, и не може да му срине кариерата, както направи с Атанас.

Седмица по-късно Мария се присмя на разпространената клюка, опроверга я и иронично се опита да излезе с хумор от създадената ситуация, че с Виктор не просто имат вземане-даване, а даже са „женени“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар