Рицарят Силвия Петкова и нейният път на честта: Проговори за най-важните неща в живота!

Рицарят Силвия Петкова и нейният път на честта: Проговори за най-важните неща в живота!
Гласувайте за статията

Силвия Петкова влиза в ролята на силна жена и самотна майка, бореща се за оцеляване

Актрисата Силвия Петкова е главната героиня в драматичния сериал „Пътят на честта”. В драматичната история са преплетени любов и омраза, истина и лъжа, чест и предателство. Сериалът разглежда важни социални проблеми като необходимост от връщане към ценностите и вярата в доброто.

Силвия Петкова

Силвия Петкова и нейния път на честта

В студиото на „На кафе” младата актриса разкри колко трънлив е „пътят на честта”.Младата актриса проби като учителка от тийнейджърски сериал и доказа, че може да се справи и с най-сложния образ.

„Сценарият на „Пътят на честта“ е изключителен. Когато го четеш, сякаш разлистваш поезия. Сценаристите, скриптърът на терен и монтажистите бяха най-важните хора в този процес, защото в тази лудница, в която работим, без тях сме загубени.

По проекта работят два екипа: един режисьор в единия екип, друг – в другия. Три епизода се заснемат с единия, три – с другия. А актьорите са и в двамата екипа. Тоест ние трябва да сме подготвени за общо 6 епизода в блок, което е сериозно предизвикателство“, казва Силвия за снимките на „Пътят на честта“, пише nova.bg.

Петкова е много щастлива, че има шанса да участва в сериала.

Може да е само на 32 години, но вече е влизала успешно и в комедийни и драматични образи на сцената и на екрана.

„Чувствам се като галеничка на съдбата за този шанс – да играя толкова трудна и хубава роля. Кера е една жена, която е имала много тежък живот. Тя е сирак, имала е много тежко детство, загубила е осиновителите си. Намира любовта, създава семейство, създават прекрасно дете, губи съпруга си и започва нейният трънлив път на честта.

За да ме изберат за ролята, преминаха няколко различни кръга на кастинга. Когато ме поканиха, вече се знаеше, че един от петимата режисьори е моят партньор в живота. Почувствах се доста глупаво и си казах, че трябва да участвам тайно от него, като заснема сама видеата, с които участвах в първи кръг.

А това съвсем не беше лесна задача, но помолих за помощ моята най-добра приятелка. Пуснах имейл с видеата си тайно от Зоран Петровски. Около месец по-късно ми се обадиха, за да ми кажат, че съм одобрена”, споделя екранната Кера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар