Жестока война за храна във Фермата! (още подробности)

Жестока война за храна във Фермата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Войната за храна във Фермата не закъсня!

Както традицията повелява, още в първите дни на риалитито Фермата основната битка между участнците е на тема храна. Пет огромни пици препекоха крехкия мир между сиромаси и чорбаджии в сезон 5.

Фермата

Напрежението във Фермата започна

Те бяха голямата награда за Иван Милин, който победи Тихомир Рангелов с епичните 10:0 в първия дуел за място в шоуто.

Водещите Иван и Андрей дадоха безпрецедентния шанс на участниците да определят съдбата на културиста, който макар и загубил, спечели симпатиите на всички, включително и на опонента си Милин.

Началото на пиршеството във Фермата на богатите обаче отключи вълна от тиха ненавист и шумни коментари.

„Празнувате ли?“, извикаха сиромасите през прозорчето на триметровата стена, а съседите ми отсякоха: „Да, вие не празнувате ли? Какво искат тия, бе, дадохме им цял играч, сега да не вземат да ни искат от храната?“.

Автомонтьорът с минало на еротичен модел в Испания Краси Джунов прие най-бурно несправедливостта на трапезата на сиромасите, които разполагаха само с няколко пъпеша и леща. Докато той обхождаше нервно двора, футболистката Велислава обобщи социалната линия на сезон пет:

„Аз се радвам, че съм тук, с вас и нямам нищо. Това е микромодел на обществото ни – богатите да имат всичко и да продължават да трупат в изобилие, а бедните да нямат нищо и да продължават да мрънкат“.

В отбора на богатите Митко Калайджиев продължаваше да нарежда по адрес на съседите си:

„Една от тях ми вика: „Утре имаме рожденик, да вземете да ни дадете малко кафе поне. Поне! Все едно сме им задължени по принцип“. Наследствено заможният бизнесмен не се отлепи цяла вечер от Милин и изрази възхищението си от поведението му на арената:

„Брат, не знам дали осъзнаваш ти отстрани какъв играч изглеждаш. Първо го псува тоя, после призна, че си сгрешил, после го би с 10:0, и накрая му каза „Остани!“. За няколко часа успя да израснеш до небесата!“.

И факт, след като хомофобски предизвика дуела с Тихомир, лошото момче от Разлог съжали за приказките си по адрес на гей обществото и се извини на съперника си, че е обиждал сексуалната му ориентация.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар