На всяка манджа… Джулиана Гани се намърда и в „Маскираният певец“! (виж тук)

На всяка манджа… Джулиана Гани се намърда и в „Маскираният певец“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се намърда и в „Маскираният певец“!

12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участниците в новия музикален проект на Маги Халваджиян „Маскираният певец”. Имената на участниците се пазят в пълна тайна.

Джулиана Гани

Няма отърване от Джулиана Гани и нейния Илиян Найденов

Дори продуцентът на шоуто не знае техните имена, уж. Според регламента, в продължение на 3 месеца, известни българи ще живеят скрити зад маски. Костюмите, създадени специално за шоуто, са на животни и митични същества.

Те ще крият певците при всяка тяхна изява на музикалната сцена. И въпреки потайността относно участниците, наш репортер разбра едно от звездите имена.

Силиконката Джулиана Гани се намърда и в това риалити. След като с гаджето й, безизвестен инструктор от Монтана, не успяха да се докопат до участниците в „Игри на волята“. Все пак пловдивчанката ще заработи един хонорар от „Маскираният певец“.

Джулиана сама се похвалила през близки и познати, че отново ще бъде в ефир в ново риалити. Тя овърша всички шоупрограми и вече втръсна на зрителите, но не можем да отречем, че се вписва идеално в новото риалити.

Още по време на участието си във „Вип Брадър“ показа певчески талант, като дори успя да засенчи дуетната си партньорка тогава – фолкпевицата Анелия, пише „Блиц“. Видял, че няма да стоят гладни, нейният приятел веднага организирал екзотична почивка до Мексико преди старта на шоуто.

Отсега продуцентите се готвят за проблеми с него, тъй като от „Брадъра“ бяха вдигнали ръце от нахалния и селски манталитет, който демонстрирал по време на сезона.

Негова мечта е също да участва в риалити формат, но за момента ще се задоволи да бъде просто поредният мъж на Джулиана Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар