Гришо почетен гост на Седмица на модата в Ню Йорк! (още подробности)

Гришо почетен гост на Седмица на модата в Ню Йорк! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гришо на първия ред на Седмицата на модата в Ню Йорк, но без гадже до себе си!

Една от големите страсти на Григор Димитров – Гришо освен тениса, разбира се, е модата. И най-добрият български тенисист демонстрира увлечението си за пореден път.

Гришо

Гришо не спира да се интересува от и мода, а не само от тениса. За жалост вече е без гадже до себе си

Гришо седна с Анна Уинтур на първия ред на ревюто на дизайнера Том Форд в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Уинтур е шеф на Вог и героинята на Дяволът носи Прада, изпълнена от самата Мерил Стрийп. И е най-влиятелният фактор в световната модна индустрия.

Гришо сподели стори в личния си профил в Инстаграм. Този път дефилето бе в култовото нюйоркско метро, а новият председател на Съвета на американските модни дизайнери събра над 180 звездни гости, които едва ли са чести посетители в подземната железница.

„Мисля, че е време за лекота и завръщане към луксозното спортно облекло, с което Америка стана известна по целия свят“, каза Форд.

Този сезон Том Форд залага на уличните дрехи превърнати в тоалети от луксозни материи. Той е използвал много сатен, както и кожа, но освен едноцветните решения, залага и на някои анималистични мотиви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар