Преслава изостави малката си дъщеричка! (Виж на кой я остави)

Преслава изостави малката си дъщеричка! (Виж на кой я остави)
Гласувайте за статията

Преслава заряза малката Паола

Поп фолк дивата Преслава изостави малката си дъщеричка. Певицата е разкъсвана между работата и семейството и затова е поверила грижите на детето си на кака си.

Ивелина Колева с радост дала едно рамо на сестра си, за да й помага в отглеждането на бебето на Преси.

Преслава

Бебето на Преслава мачка бузите на леля си

Народната певица също имала оферти за участия и заявки. Всяко село и паланка я искало за празника си, но тя се удоволствие гледала малката Паола.

Дори пусна кадър в социалната мрежа, на който се вижда как малката сладурана щипе здраво по бузата леля си, пише „България Днес”.

Както Преслава, така и кака й Ивелина е работохолик. Но народната певица споделя, че миговете, прекарани с малката й племенница били незабравими и тя с удоволствие помагала на сестра си.

Преслава поверила грижите по отглеждането на бебето си на кака си, защото главата й буквално „гръмнала” през последните седмици. Гласовитката от Добрич подготвя новия си албум и затова денонощно работила над него.

Въпреки негативните коментари за операциите на Преслава, с които промени носа и изцяло визията си, тя си остава една от най-търсените чалга певици. И дори й се налага да отлага ангажиментите си.

Феновете й обаче недоволстват срещу новия й албум. Песните й били с приблизително еднакво звучене и почти във всяко парче се е пеело за цигари и алкохол.

„Пресито дава лош пример на младото поколение с тези пороци. Последният й хит също е на алкохолна тема – „Пиян“.

Не знаем защо залита към тази тематика, но така дава повод на противниците на попфолка да я обвиняват, че подтиква децата към порочен живот“, коментират фенове в чалга форуми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар