Какво се случва с Михаел Шумахер? (Отново вкараха шампиона в болница)

Какво се случва с Михаел Шумахер? (Отново вкараха шампиона в болница)
Гласувайте за статията

Седемкратният шампион във „Формула 1“ Михаел Шумахер е в съзнание

Малко след тази радостна новина стана ясно, че Михаел Шумахер отново е приет в болница в Париж. Тайно и без излишен шум шампионът бил откаран от Женева в столицата на Франция.

Германецът бил настанен в болница “Жорж Помпиду”, става известно от статия в “Паризиен”.

Грижите за пилота се извършват от д-р Филип Менаш, световно известен кардиолог.

На Михаел Шумахер ще му бъдат трансплантирани стволови клетки. Лечението на различни болести е едно от най-модерните в съвремието ни.

За момента информацията за неговото лечение е твърде оскъдна. Семейството и всички ангажирани с неговото състояние пазят мълчание.

Но близки приятели до шампиона, посетили го в болницата твърдят, че той е контактен, гледа телевизия, слуша радио и се движи с инвалидна количка.

Михаил Шумахер

Пак вкараха Михаел Шумахер в болница

Тази година, на 3 януари, Шуми навърши 50 години. По случай юбилея се подготвя филм. С лентата са ангажирани продуцентите Ханс-Бруно Камертонс и Михаел Вех, а семейство е дало подкрепата си.

Близки до звездата коментират, че е много вероятно Шумахер да присъства на премиерата. Или да изпрати видео обръщение до всички, които продължават да го подкрепят.

50-годишният германец е най-успешният пилот в историята на „Формула 1“ със 7 титли и 91 победи в сериите.

Михаел Шумахер претърпя тежък инцидент на ски пистата през декември 2013 година.Скоро ще станат 6 години, през които всички само гадаят какво се случва с Шуми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар