Мира Добрева изтъкна, че не е свикнала на градски транспорт! (ВИДЕО)

Мира Добрева изтъкна, че не е свикнала на градски транспорт! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Мира Добрева бе на косъм от инцидент в градския транспорт. Водещата явно за първи път се качва в обществен транспорт и реши да заснеме това свое преживяване, което обаче не мина гладко и без малко да се озове в спешна помощ.

Телевизионната водеща се бе дегизирала с тънко яке с качулка, раница на гърба, спортен екип и слънчеви очила. И докато се мъчеше никой да не я разпознае, последва страшен гаф, който накара всички хора да вперят очи в нея. А Мира се размина на косъм от инцидент.

Мира Добрева

Мира Добрева обикновено кара кола и не е свикнала на градски транспорт

Самата Добрева пусна клипче, с което се „хвали“ с принцеското си поведение. Вижда се как тръгва да слиза от автобуса, но в същото време вратите се затварят и почти я притискат. Водещата се изплъзва едва-едва и е силно разтреперана от случилото се.

„Когато си мислиш, че слизаш от лимузина и някой ще те чака спокойно да си махаш на феновете“, написа тя към видеото, като искаше да подчертае, че обикновено не използва градския транспорт. Нейните последователи се притесниха и заваляха въпроси за здравословното състояние, които Мира подмина с мълчание.

Източник: show.blitz.bg

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Хахахах! Когато си мислиш, че слизаш от лимузина и някой ще те чака спокойно да си махаш на феновете 🤣🤣🤣

Публикация, споделена от Мира Добрева (@miradobreva_) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар