Голяма любов, голямо нещо! Аделина Радева се обясни на Виктор Николаев

0

Аделина Радева най-после проговори за отношенията с екранния си партньор Виктор Николаев. Оказва се, че двамата са отличен тандем.

Водещата на „Здравей, България“ развенча слуховете за търканията помежду им, обяснявайки се в любов на журналиста. Това сюрпрезира мнозина пред малкия екран, но не и онези, които лично познават двамата и знаят колко добри приятели са те.

Аделина Радева и Виктор Николаев
Аделина Радева много се радва, че работи с Виктор Николаев

Голям късмет имам с тази телевизионна среща, с това, че ни събраха с Виктор в Нова телевизия“, споделя тв звездата и допълва, че с него се познавали отдавна и през годините работели изключително приятно, писа „Ретро“.

„Защото наистина не е без значение кого ще видиш пръв сутрин. Аз имам късмета да виждам този добър човек и професионалист, и истински приятел“, казва Аделина, признавайки, че не съпругът й Борис Радев, а колегата й Виктор е причината за сутрешната й усмивка.

Всъщност Радева и Николаев се срещат в БНТ преди почти 13 години, когато ръководството на телевизията майка за пръв път ги слага рамо до рамо като екранна двойка. Виктор обаче бързо напуска националната медия и се насочва към Нова. Пътищата им са разделени до 2018 г., когато и тя постъпва на работа в Нова, на мястото на бившата му екранна дружка – Анна Цолова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.