Николета Лозанова се завръща в „Папараци“

Николета Лозанова се завръща в „Папараци“
Гласувайте за статията

Николета Лозанова ще бъде отново част от „Папараци“, макар и само за един епизод. Бившата плеймейтка ще се изповяда пред Венета Райкова, която я наследи.

Тази есен единственият телевизионен таблоид у нас „Папараци“ се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога.

Николета Лозанова

Николета Лозанова се завръща в „Папараци“

На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и… още нещо.

Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионният ефир няма да е същото, Венета ще посрещне в студиото не друг, а своята предшественица – Николета Лозанова.

„Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща“, казва Лозанова по повод гостуването си на Венета.

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан, пише HotArena.net.

Припомняме, че Николета Лозанова е първата водеща на „Папараци“. Тя оглавява предаването две години, преди да напусне сензационно по незнайни и до днес причини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар