Мачото на „Фермата“ разплака ефира!

Мачото на „Фермата“ разплака ефира!
Гласувайте за статията

Краси Джунов изглежда твърд като скала, но и той е човек със своите чувства и емоции. Показа го в последния излъчен епизод на „Фермата“.

Палавият автомонтьор с минало на еротичен модел Краси Джунов стана фермер на седмицата при сиромасите във „Фермата“, а първата си победа в шоуто посвети на най-важната жена в живота си, пише HotArena.

Краси Джунов

Краси Джунов показа чувствителната си страна

„Това е моята баба, на която казвам „мамо“. Благодарение на нея и на всички роднини, които са били до мен, се превърнах в човека, който съм в момента“, просълзи се Краси.

Роденият в Северозапада мачо неслучайно има толкова силна връзка с баба си. Възрастната жена не позволява да бъде изоставен в дом и поема грижите за него. Краси среща майка си за пръв път, когато е на 16 години.

Въпреки тежкото си минало, Джунов не губи желанието си за живот. Той влезе в петия сезон на „Фермата“ със заявката да прави секс, като преди това се раздели с гаджето си порнозвезда. В момента проявава нескрити симпатии към съотборничката си – маникюристката Силвия и флиртува със сексапилната Паулина от отбора на чорбаджиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мачото на „Фермата“ разплака ефира!”

  1. Име (задължително)

    сеп. 20. 2019

    Браво на бабата отгледала този мачо.

Добавете коментар