Кой ще прави секс във „Фермата“?

Кой ще прави секс във „Фермата“?
Гласувайте за статията

Само седмица след началото на „Фермата“, хормоните на участниците вече бушуват неудържимо. Съвсем скоро може да станем свидетели на първия креватен романс в шоуто.

В леглото вероятно първи ще скочат сиромахът Краси Джунов и чорбаджийката Паулина Ванегас. Двамата успяха да завържат сладък флирт на прозорчето в триметровата стена, която разделя стопанството на бедните и богатите.

Фермата

Ще има ли секс във „Фермата“ тази година?

Компанията на хубавицата с никарагуанска кръв опияни автомонтьора, който влезе в шоуто с намерението да не остане „на сухо“. „Да вземат да ни съберат в една къща, да видиш как ще се разберем!

Ще кажат, че е брак по сметка, но никога не се знае, може и по любов да бъде! Всичко с времето си. Аз си направих две плитки като теб. Ония ден си сложих и каубойската шапка. Викам си „Дано ме забележи!“, изпадна в откровения Джунов.

Паулина реагира на закачките му с кикот и с признанието, че наскоро е запомнила името му. „Аз ти се кефя на теб, защото винаги си усмихнат и си супер симпатяга! Не ми се тръгва, ама ще те оставя, че ще кажат, че не работя“, фръцна се тя. „Забрави да ми дадеш целувка! Гледай колко си лоша!“, въздъхна Краси.

Флиртът им не остана незабелязан. Постоянното присъствие на Паулина на прозорчето я превърна в обект на подигравки. „Тази е с незадоволен сексуален живот, ще става страшно!“, отсече детската учителка Маргарита.

От своя страна Силвия, която не пропуска удобен случай да приседне в скута на Краси, се възмути: „Тя не спира да пищи екзалтирано като го види и по 100 пъти го пита: „Ти верно ли си стриптийзьор?“.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кой ще прави секс във „Фермата“?”

  1. Колева

    сеп. 20. 2019

    Прости българи жалкото е че самлади или никога не им се е случвало да се влюбят или това е в миналото им и злобеят на настоящите Оформящи се двойки

Добавете коментар