Жената на Петко Димитров е неотразима красавица!

Жената на Петко Димитров е неотразима красавица!
Гласувайте за статията

Съпругата на Петко Димитров е изключително красива млада жена и в това съмнение няма. Танцьорката е много секси и винаги е било така, въпреки ражданията.

Яна Димитрова цяло лято изкушава социалните мрежи с перфектната си фигура, силиконовите си подобрения и ведрото си настроение. Прави го и сега, в края на сезона, който тя явно няма никакво намерение да изпраща скоро.

Яна Димитрова

Яна Димитрова е перфектна, нали?

Жената на Петко Димитров приковава вниманието и на родното Черноморие, и на различни екзотични кътчета от света. На най-новите си горещи снимки брюнетката е пременена в ярко жълт бански, разкриващ щедра гледка към силиконовия й бюст.

И въпреки че е имала и доста по-разголени снимки от плажа, този път атрактивната брюнетка разтуптя доста мъжки сърца.

За техен ужас обаче, половинката на Яна – бизнесменът Петко Димитров, не я изпуска от поглед и винаги е наоколо, за да секне мераклиите.

Припомняме, че Яна приковаваше вниманието и далеч преди да прибегне до силиконовите импланти, които й седят максимално естествено.

Още по време на участието си в „Денсинг старс” преди няколко години, танцьорката беше все така атрактивна и секси по дансинга, с което още веднъж доказа, че не размера на гръдната обиколка е определящ за сексапилното излъчване.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар