Том Круз в добра форма и на 57

Том Круз в добра форма и на 57
Гласувайте за статията

Един от знаковите имен ан акино индустрията в наши дни е Том Круз. Популярен, успешен, скандален с редица лични истории – разводи, религия, отношения с жените и още и все пак несравнимо добри роли, запомнящи се образи и много усет за кино  и добра игра се съдържат зад личността, позната ни като Том Круз.

Той ощ ени изненадва, освен тов ае в перфектна форма, а е далеч над 50 години. И най-важното, че и сега макар и с конкуренцията на по-младите поколения таланти на Холивуд, Том не е понижил критериите си и избира добре ролите си.

Екшън, фантастики, психо трулър или семейна драма, разнообразните му превъплащения могат да се открият в различните кино жанрове.

И така както се цитира и от сп. Ева, Круз е бил засечен от фенове и фотографи насред Алпите да тренира кацания в стил „скоростно летене“ – екстремна спортна дисциплина, която напомня парапланеризъм, коментирали малкото накрой зрители на спортното зрелище.

Том Круз е в добра форма и все още сам се подготвя за всичките си каскади във филмите си, което е определено достойно постижение.

Дали тези репетиции ще са част от подготовката за Мисията невъзможна – седми сезон, предстои да разберем и ние, феновете на доброто кино. И очкваме и други нови предложения за гледаме от Том Круз, който очевидно е в разцвета на силите си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар