Деми Мур издаде книгата си „Inside Out: A Memoir”

Деми Мур издаде книгата си „Inside Out: A Memoir”
Гласувайте за статията

Деми Мур реши да напише и издаде мемоарите си, в които да разкрие абсолютно всичко, през което е минала в живота си от най-ранна детска възраст – и има много какво да ни разкаже.

В книгата „Inside Out: A Memoir” актрисата не скрива и най-тежките си преживявания – от това, че е изнасилена на 15-годишна възраст, до момента, в който става зависима от наркотици и алкохол, малко след като прави спонтанен аборт с бебето, което носи от Аштън Къчър, с когото имаха брак от 2005 г. до 2013 г.

Актрисата застава пред списание Harper’s Bazaar, за да разголи още веднъж душата си. Интервюто, което дава за октомврийския брой на списанието, чиято корица краси, е правено от нейна близка приятелка – актрисата Лена Дънам.

Мур споделя, че когато е носела бебето на Аштън – момиченце, което губи на шестия месец от бременността – за пръв път от много години се чувства спокойна и щастлива, тъй като още от детството й се налага да изтърпи много болка, която не се уталожва лесно. След развода с Къчър, Деми успява да се изправи и след този голям крах. След него тя не се омъжва пак. Преди Аштън актрисата има два брака.

Да разбера, че мога да съм щастлива сама със себе си и без мъж до мен, бе един от най-невероятните подаръци, които можех да си подаря“,споделя Деми пред списанието. Днес, на 56 години, тя позира без дрехи пред обектива на Мариано Виванко, с такава увереност, с която разказва за своите възходи, падения и оцеляване и завършва категорично: „Нямам абсолютно никакво намерение да бъда жертва“.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар