Защо Васил Найденов не покани Богдана Карадочева на рождения си ден?!Васил Найденов навърши 69 години

в изключително тесен кръг, видя „Ретро“. Естрадната звезда отпразнува рождения си ден в класен столичен ресторант. А гостите на масата му се свеждаха само до 3-ма души – импресариото му Ивайло Манолов и още две близки до сърцето му дами. [caption id="attachment_432118" align="alignright" width="300"]Васил Найденов Васил Найденов и Богдана скарани?![/caption] Изненадващо от празничната софра на Кеца отсъстваше неговата дуетна партньорка и скъпа приятелка Богдана Карадочева. Каква е причината певицата да не уважи рожденика, не става ясно.

Но техни общи познати разкриват, че през годините двамата неведнъж си вдигали луди скандали, мълчали си с месеци, но накрая винаги се помирявали.

Светските хроники помнят, че само преди 4 месеца, когато съпругът на Карадочева – композиторът Стефан Димитров, празнува 70-годишен юбилей, Найденов бе сред гостите с ВИП покани. И събра вниманието на присъстващите, появявайки се на купона с внушителен букет със 70 червени рози за рожденика. „Явно не е искал да прави голям купон. Сигурно си пази силите за догодина, когато и той навършва 70. А и не му се харчат пари за черпни, защото всичко изкарано влага в новото обзавеждане на апартамента си“, коментират близки до изпълнителя на „Телефонна любов“. Всъщност самият Васил Найденов все още не бил твърдо убеден, че ще прави голям юбилеен концерт, каквато е традицията сред колегите му в естрадната гилдия. През последното десетилетие той се изявява предимно на клубната сцена и по частни партита, сватби и рождени дни на богаташи.

Ако обаче се решал на такъв рецитал, щял да удари всички в земята, защото вече имал уговорка с руската прима Алла Пугачова. Която потвърдила, че ще му гостува в София и ще се включи в честването му.

Кеца не се вълнувал прекалено и трудно приемал растящото ЕГН. За рождения си ден си пожелал само здраве, понеже в последната година и той си изпатил. Преживял алергични пристъпи, проблеми със сърцето и простатата.