Васил Найденов не покани Богдана Карадочева на рождения си ден! (още разкрития)

Васил Найденов не покани Богдана Карадочева на рождения си ден! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Защо Васил Найденов не покани Богдана Карадочева на рождения си ден?!

Васил Найденов навърши 69 години в изключително тесен кръг, видя „Ретро“. Естрадната звезда отпразнува рождения си ден в класен столичен ресторант. А гостите на масата му се свеждаха само до 3-ма души – импресариото му Ивайло Манолов и още две близки до сърцето му дами.

Васил Найденов

Васил Найденов и Богдана скарани?!

Изненадващо от празничната софра на Кеца отсъстваше неговата дуетна партньорка и скъпа приятелка Богдана Карадочева. Каква е причината певицата да не уважи рожденика, не става ясно.

Но техни общи познати разкриват, че през годините двамата неведнъж си вдигали луди скандали, мълчали си с месеци, но накрая винаги се помирявали.

Светските хроники помнят, че само преди 4 месеца, когато съпругът на Карадочева – композиторът Стефан Димитров, празнува 70-годишен юбилей, Найденов бе сред гостите с ВИП покани.

И събра вниманието на присъстващите, появявайки се на купона с внушителен букет със 70 червени рози за рожденика.

„Явно не е искал да прави голям купон. Сигурно си пази силите за догодина, когато и той навършва 70. А и не му се харчат пари за черпни, защото всичко изкарано влага в новото обзавеждане на апартамента си“, коментират близки до изпълнителя на „Телефонна любов“.

Всъщност самият Васил Найденов все още не бил твърдо убеден, че ще прави голям юбилеен концерт, каквато е традицията сред колегите му в естрадната гилдия. През последното десетилетие той се изявява предимно на клубната сцена и по частни партита, сватби и рождени дни на богаташи.

Ако обаче се решал на такъв рецитал, щял да удари всички в земята, защото вече имал уговорка с руската прима Алла Пугачова. Която потвърдила, че ще му гостува в София и ще се включи в честването му.

Кеца не се вълнувал прекалено и трудно приемал растящото ЕГН. За рождения си ден си пожелал само здраве, понеже в последната година и той си изпатил. Преживял алергични пристъпи, проблеми със сърцето и простатата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар