Мегз отрече раздялата с Рончев: Виж колко са влюбени двамата!

Мегз отрече раздялата с Рончев: Виж колко са влюбени двамата!
Гласувайте за статията

Мегз и Румен Рончев са по-влюбени от всякога!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз и транспортният бос Румен Рончев бяха изловени от ловките камери на “Папараци” по време на романтичен обяд в лъскав ресторант в столицата.

Мегз

Мегз не се е разделяла нито за минута с Рончев

Влюбените изглеждаха по-сплотени и близки от всякога и си гугукаха романтично. Рончев хранеше Каканашева, а тя не спираше да го прегръща и докосва.

Това категорично отрича всички слухове, че популярната двойка се е разделила. Защото Мегз се е хванала с милионерски наследник, който е изплувал от миналото й.

Самата Миглена също подкрепи това твърдение като сподели на стори в инстаграма си кадри от романтична изненада, която половинката й е приготвил за нея. А именно малка торта под формата на сърце, на която пише М + Р.

Двойката предизвика истински медиен фурор с любовната драма, която преживя пред очите на всички началото на годината.

Историята им по нищо не отстъпваше на сценарии от латино или турски сериал – с множество обрати, сълзи, припадъци и злонамерени близки, които искат да ги разделят за пари.

В крайна сметка крехката Мегз устоя на кошмара и двамата с Рончев доказаха любовта си един на друг. Днес двамата се носят на крилете на любовта и сякаш нямат нужда от друго. А Каканашева изглежда като нов човек – коренно променено държание, разхубавена и вечно сияеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар