Ванката ошушка студиото на Слави Трифонов: Виж какво си прибра!

Ванката ошушка студиото на Слави Трифонов: Виж какво си прибра!
Гласувайте за статията

Ванката буквално изнесе студиото на Слави Трифонов!

Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от студиото на Дългия в Би Ти Ви. Иван Атанасов – Ванката тези дни се завъртя около бившето си работно място, за да „омете” това, което е останало там. Той извози няколко колички багаж, пълни с всевъзможни вехтории.

Слави Трифонов

Ванката се обзаведе порядъчно с вещи от студиото на Слави Трифонов

Сред първите предмети, които Ванката натовари в собствения си джип, беше доста стар на вид шах с табла, каквито от години вече не могат да се намерят на родния пазар. „Я че си я земем тая табла, и без тва никой не я ползва”, обяви реквизиторът на свой познат, когото срещна край студиото.

Въпросният предмет очевидно бе доста препатил, докато стигне до багажника на Ванката, но това не го спря да си го прибере за бъдеща употреба, пише вестник „Уикенд“.

След като заключи таблата, Атанасов отново се отправи към бившите владения на Слави Трифонов. И този път избута оттам офис стол, върху седалката на който се мъдреше кошница, пълна с всевъзможни вехтории.

Включително порцеланова ваза, която вероятно е красяла някоя от работните стаи на екипа на Дългия.

Всичко това бе натоварено внимателно в червения джип на Ванката, барабар със стола. Накрая дойде ред и на мегафон в оранжево и черно, който също бе заключен в багажника.

След като и последният предмет бе прилежно прибран, реквизиторът реши да почерпи за новите придобивки пазача на паркинга пред бившето студио, където бе оставил джипа си. Той му подаде боза и баничка, обвита в найлоново пликче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар