Водещата Радина Червенова победи рака: Виж какво разкри!

Водещата Радина Червенова победи рака: Виж какво разкри!
Гласувайте за статията

Радина Червенова победи в битката с рака!

Бившата водеща на „По света и у нас“ Радина Червенова успешно се възстанови след рака. „Чувствам се отлично, нищо не ме тревожи”, споделя журналистката.

Радина Червенова

Радина Червенова се чувства отлично

Ваканцията на Радина Червенова приключи на 9 септември. И още същия ден легендарната БНТ водеща се прибра в София след няколкоседмичен отдих по морето и вътрешността на страната.

„Чудесно си прекарахме с близките ми. Доста места посетихме и се чувствам отпочинала. Със здравето съм добре, нищо не ме тревожи в момента”, споделя съпругата на доскорошния шеф на обществената телевизия Коко Каменаров, пише вестник „Уикенд“.

Тя години наред беше звезда на централната информационна емисия „По света и у нас”, но се разболя и слезе от екран. Днес вече е преборила напълно рака, но и е освободила щата си на „Сан Стефано” 29.

Радина Червенова се раздели с БНТ малко след като мъжът й напусна директорския си пост заради издадена му присъда за неправилно шофиране.

Мълвеше се, че пръст в оттеглянето й има новоизбраният шеф на медията Емил Кошлуков, но този слух и до ден днешен не е получил официално потвърждение.

„На сегашния етап все още не съм решила с какво ще се занимавам занапред. Твърде рано е да се мисли за нова работа”, заяви през седмицата Червенова в разговор с наш репортер.

А в гласа й имаше много свежест и бодрост. Със сигурност и занапред тя няма да се изявява като лице на „По света и у нас”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар