Прекали: Андреа си отряза ухото в пореден опит да излъже, че е слаба! (виж тук)

Прекали: Андреа си отряза ухото в пореден опит да излъже, че е слаба! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа си отряза ухото в опитите си да се изкара слаба и да заблуди хората!

Все сме чували родни звезди да си намаляват нослетата, дупетата, но рязането на уши явно е нова мода сред елита. Фолк певицата Андреа си клъцна слуховия орган с Фотошоп отново в опит да изглежда по-слаба и вталена.

Андреа

Андреа остана без уши в опитите си да бъде слаба

Изпълнителката редовно обработва снимките си, стеснява си бузестото лице и си намалява облата талията. Използвайки тези трикове обаче, често се получават гафове – я плочките на пода ще са изкривени, я някое ухо ще падне жертва…

Такъв е и случаят с тази снимка, на която обонятелният орган на Андреа почти липсва, пише вестник „България днес“. А резултатът – певицата наистина изглежда слаба, но стана за резил…

Припочняме, че към момента бившата пайнерка е сама. Кубрат Пулев я заряза след дългогодишна връзка и отгоре на всичко си намери ново гадже. Това се отрази много зле на Андреа, въпреки опитите й да се престори на безразлична и дори щастлива.

Двете с дружката й Моника Валериева започнаха да пътуват по света, за да забрави Теодора болката си, но явно ще й трябва още време. Да не забравяме, че тя обичаше истински Кобрата и раздялата им я нарани жестоко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар